Vakantiegevoel

Na een heerlijke vakantie besloot ik een jacuzzi te kopen. We hadden een huisje met een eigen jacuzzi waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt. Thuis gaan we ook regelmatig naar de sauna en dan is het bubbelbad ook favoriet.

Jacuzzi kopen

Een jacuzzi kopen met deskundig advies

Een jacuzzi kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Na wat inlezen ben ik naar Bodyfit gegaan. Zij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van wellness. Zwembaden, spa’s, sauna’s, infraroodcabines, stoombaden…. je vindt het hier allemaal. Ze verkopen verschillende merken en modellen. Bovendien kunnen ze je alles vertellen over de specificaties en helpen ze je door de juiste vragen te stellen om een goede keuze te maken. Doordat ik al veel gelezen had over de mogelijkheden en op vakantie natuurlijk ook veelvuldig gebruik gemaakt heb van de jacuzzi, wist ik wat ik wel en niet wilde.

Spa_Bodyfit

Veel ervaring met gebruik van een jacuzzi

Door mijn ervaring met de jacuzzi op vakantie, wist ik heel goed wat ik prettig vind aan en jacuzzi. Op basis daarvan wist de adviseur wat voor hydromassage voor mij het meest geschikt is en op welke manier de jets dus geplaatst moeten zijn. Ook het formaat en het aantal zitplaatsen had ik al voor ogen. Ik vind een jacuzzi namelijk fijn voor ontspanning maar ook voor gezelligheid door er met vrienden gebruik van te maken. Met mijn jacuzzi hoop ik ook als ik thuis ben het vakantiegevoel vast te houden. Het gevoel van ontspanning en luxe brengt me terug naar verschillende vakanties.

De jacuzzi bevalt nog steeds uitstekend. Misschien dat ik in de toekomst nog meer wil toevoegen aan mijn wellness tuin. Bijvoorbeeld een zwembad of een sauna. Of misschien wel allebei! Van de jacuzzi wordt veelvuldig gebruik gemaakt. En ik haal er nog steeds ontspanning en plezier uit.